1522982.jpg

Morjes! Pitkästä aikaan taas ehdin pysähtymään koneen ääreen.
Kuten kuvasta näkyy, niin täällä yhdessä kotona ollaan. Ollut aika vauhdikkaita päiviä. Tuolla kuvassa olevalla pihalla on täytynyt juosta tennispallon perässä kovasti. Kauheen kuumahan se vaan on ja kun vielä juoksee kovaa niin pakko välillä mennä tuolin alle tai talon päätyyn varjoon.

Ollaan myös nyt tänään ja eilen käyty mökilläkin. Siellä eilen leikin sillä jalkapallon näkösellä pallolla ja tänään paras lelu leikkeihin oli se oranssin pallon riekale. Tänään ei vaan niin paljoo ehtinyt leikkiä, kun piti olla langanvärjäyshommissa mukana. Mulla oli hyvä vahtipaikka siinä grillin vieressä. Hyvät langat tulikii! Ainiin, tänään myös joku ihmeellinen asia hyppi kohti grilliä. Piti vähän haukkua sille, muut sano sitä sammakoksi. Mut aika pelottava sen piti olla kun ulla ei ees tullu lähellekään ennen kun se oli viety pois!!!

Mut mitäpäs muuta mulle. Tässähän tää menee. Niin paitsi pupsi ja peppo on muuttanut. Niillä on ihan kiva tarha siinä pihalla, mut kyl mää enemmän tykkään olla siellä missä muutkin. Eilenkään mua ei meinattu millään ottaa kuusen sahaamiseen mukaan. Ja ku pokasahalla piti sahata, niin ei ollut ees niin kova meteli, et mäkin tykkäsin! (näytti vaan tosi hitaalta ja raskaalta puuhalta)